Opblaasbaar Magere Hein Pick Me Up™ kostuum

Regular Price: € 64,95

Special Price € 54,95

Koop

10% korting op 5 of meer kostuums

Product Bevat: De meeste van onze 'Draag op de rug' pakken hebben een maat die iedereen past. Heeft 4 AA batterijen nodig. 4 Batterijen zouden meer dan 4 uur mee moeten kunnen gaan. Batterijen zijn niet inbegrepen.

Instructies voor het wassen: Afvegen met een vochtige doek

SKU MCPIGR

Opblaasbaar Magere Hein Pick Me Up™ kostuum

Customers also Bought

Omschrijving

Of het nu John Cleese is in The Meaning of Life, Bengt Ekerot in The Seventh Seal, Sir Ian McKellen in Last Action Hero of William Sadler in Bill & Ted's Bogus Journey, Magere Hein is en blijft een echte klassieker en wat nog belangrijker is, het is een klassiek kostuum. Het enige met klassiekers is, en de naam zegt het al, dat ze snel afgezaagd worden en daarom vonden wij dat we daar iets aan moesten doen ... Trek daarom ons Opblaasbaar Magere Hein Pick Me Up™ Kostuum aan! Het perfecte kostuum voor halloween en eigenlijk alle verkleedpartijen en andere gelegenheden! Je zou dit kostuum prima kunnen dragen op begrafenissen of op het 89ste verjaardagsfeest van je oma. Wij raden je wel aan om dit even vooraf te checken met andere bezoekers ...

Wij van MorphCostumes houden van rare kostuums die de meeste mensen nog niet eerder hebben gezien. Door een combinatie te maken van onze internethit, het Opblaasbaar T-Rex Kostuum, en onze rijzende ster, het Piggyback Kostuum, hebben wij nu dus een nieuwe serie opblaasbare kostuums beschikbaar: het Pick Me Up™ Kostuum assortiment

< p> Hoe werkt het: Je stapt in het kostuum en zet de ventilator aan. Binnen een minuut, boem!, is je kostuum opgeblazen en kun je op pad! Zorg ervoor dat je wat extra batterijen voor de ventilator bij je hebt. Gewoon voor het geval dat. Het kostuum komt namelijk exclusief batterijen. Sorry!

You are on the Dutch Website

IMPORTANT! You must choose the correct country or you will not be able to complete your order

Country not listed above? Don't worry, click here for the rest of the world.

×

You have no items in your shopping cart.

SizeInformation
Adult One Size 5' 4" to 6' 4"
165cm to 195cm
Kids One Size 3' 12" to 5' 3"
120cm to 155cm
6 - 12 Years
Toddler One Size 2' 6" to 3' 11"
80cm to 110cm
2 - 4Years

Important size information:

Costumes are designed and constructed to accommodate a wide variety of sizes If you are in doubt, order larger

×

LEVERING EN RETOURNEREN

 • 5-6 Werkdagen: 4,95 € - Gratis voor bestellingen van meer dan 100 €

  Bestellingen van maandag tot en met vrijdag voor 13:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag verzonden en bezorgd binnen 5-6 werkdagen.

 • 3-4 Werkdagen: 8,95 € - 4,95 € voor bestellingen van meer dan 30

  Bestellingen van maandag tot en met vrijdag voor 13:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag verzonden en bezorgd binnen 3-4 werkdagen.

 • 1-2 Werkdagen: 14,95 €

  Bestellingen van maandag tot en met vrijdag voor 13:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag verzonden en bezorgd binnen 1-2 werkdagen.

 • *Bestellingen worden enkel op werkdagen verzonden. Maandag t/m vrijdag.

  **De bestellingen die na 13:00 uur worden geplaatst en besteld zullen de volgende (werk)dag worden verwerkt.

Retouren: 100% tevreden of je geld terug

Meer informatie

×