• SNELLE VERZENDING
 • MEER DAN 2 MILJOEN KOSTUUMS VERKOCHT
 • 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
 • HELPEN

Retourneren

Gelieve uw producten terug te sturen naar het volgende adres met uw retourbiljet (als u uw retourbiljet kwijt bent, gelieve een korte notitie op te nemen met uw bestelling ID, naam en de reden voor uw terugkeer). U kunt uw bestelling terugsturen met behulp van een koerier van uw keuze, maar we raden sterk aan gebruik te maken van een getrapte service.

Retourneert Adres

Morph Costumes Returns
Modexpress
B.V. Handelsweg 4
2404 CD Alphen aan den Rijn
Netherlands

Retourbeleid

De volgende criteria moeten worden voldaan om in aanmerking te komen voor een restitutie.

 • Rendement moeten een poststempel binnen 30 dagen na de oorspronkelijke datum van de bestelling.
 • Objecten moet nieuw, ongebruikt en in hun originele verpakking, samen met alle accessoires. Voor de hand liggende redenen doen wij niet terugbetalen van items die zijn gedragen, gewassen of bevuild.
 • Objecten moet vergezeld gaan van de vorm van de voltooide rendement hierboven vermeld in het proces als resultaat gegeven.
 • Objecten moeten worden geretourneerd via onze voorkeur proces met de ReBound-Service, een traceerbaar verzendmethode met ontvangstbevestiging.
 • Alle verzendkosten moeten vooraf worden betaald door de partij die de koopwaar [dat wil zeggen de klant, alias u] terug te keren.

UITWISSELING

Wenst u een ander item (s), volg de bovenstaande Returns-proces en retourneren van de objecten voor een terugbetaling en een nieuwe bestelling plaatsen. Wij het doen deze manier aangezien het krijgt u de MorphCostume(s) die u veel sneller wilt.

DEFECTE ARTIKELEN

Als zich een probleem voordoet met uw bestelling, neem contact op met een medewerker van customer care binnen 30 dagen na de oorspronkelijke datum van de bestelling. Terwijl we alles doen wat binnen onze macht ligt om ervoor te zorgen dat u de producten die u besteld ontvangt in de voorwaarde die u verwacht, soms fouten en ongevallen gebeuren. Wij zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat het probleem opgelost naar uw tevredenheid is.

DEZE EIGENSCHAP RETOURNEERT DE VERZENDKOSTEN

Wij doen niet de kosten van verzending van elke geretourneerde objecten tenzij het item is beschadigd, defect of een administratieve fout namens ons opgetreden terugbetalen. Dit beperkt uw wettelijke rechten om terug te keren van defecte goederen niet.

KERST RETURNS

Alle MorphCostumes gekocht tijdens de maand December zoals Kerstcadeaus van een uitgebreide seizoensgebonden rendement periode profiteren kunnen. Als de objecten die u wilt retourneren voldoen aan onze Return Policy dan u tot 30 januari terugsturen kan.

SHOE COVER RETURNS

Alle covers van de schoenen moet niet-gemarkeerde (zonder slijtage), ongedragen en in nieuwstaat. Het is raadzaam om uw schoen dekt proberen op een vloerbedekking gebied te voorkomen waardoor ze niet in aanmerking voor een terugkeer.

SIZING KWESTIES

Als u een object vanwege een probleem met grootte retourneert, zorg ervoor dat u controleren het kostuum zelf en niet vertrouwen op het etiket op de externe verpakking. Het is niet ongebruikelijk voor een fabrikant te gebruiken van de zelfde labelen of de verpakking voor alle maten van het kostuum. Daarnaast is het mogelijk dat de grootte van het kostuum juist, is terwijl de pakket labeling onjuist is.

DOORLOOPTIJDEN

Retouren worden verwerkt binnen 3-10 dagen na ontvangst van het object afhankelijk van land en service geselecteerde - veel sneller dan iedereen in de industrie! Restitutie zal nemen van 5-7 werkdagen nadat uw teruggave is verwerkt afhankelijk van de bank / kaart leverancier betrokken. Indien een restitutie wordt geweigerd op basis van de bovenstaande criteria, keert we het item aan u door de zuinigste verzendoptie mogelijk. De service kan niet worden bijgehouden en is op uw [d.w.z. klant] risico.

ERUGKEER BEPERKINGEN

De volgende items zijn alleen retourneerbaar als ze in de ongeopende, originele verpakking-deze items moeten niet zijn gedragen, gebruikt of gewijzigd op enigerlei wijze:

 • Ondergoed, sokken en kousen, covers van de schoen, schoen tops, pantoffels of andere soortgelijke schoeisel
 • Wimpers, pruiken, baarden, gezichtshaar of geen andere kunstmatige haar
 • Cosmetica, Items in de fabriek verzegelde pakketten [bijvoorbeeld blisterverpakkingen]

Kortom, als het gaat op je gezicht, voeten, haar derriere of iemand anders met inbegrip van uw huisdieren en je nam het uit de verpakking – we can't take it terug. Het is nu van jou...

Download een retourformulier