Gigantisch opblaasbaar Slenderman kostuum

Regular Price: € 64,95

Special Price € 54,95

Koop

10% korting op 5 of meer kostuums

Product Bevat: De meeste van onze 'Draag op de rug' pakken hebben een maat die iedereen past. Heeft 4 AA batterijen nodig. 4 Batterijen zouden meer dan 4 uur mee moeten kunnen gaan. Batterijen zijn niet inbegrepen.

Instructies voor het wassen: Afvegen met een vochtige doek

SKU MCGISM

Gigantisch opblaasbaar Slenderman kostuum

Customers also Bought

Omschrijving

Hij heeft geen ogen, maar is altijd aan het kijken. Hij heeft geen gezicht, armen die vanzelf langer kunnen worden, hij is belachelijk lang en is vreselijk griezelig! Ons Gigantisch Opblaasbaar Slenderman Kostuum voldoet volledig aan deze beschrijving en nog veel meer ...

Slenderman is een van de meest klassieke broodje aap verhalen die is ontstaan __in de kelders van de internethorror. De man zonder gezicht en uitbreidbare armen, die in bossen schuilt en rondsluipt op verlaten plaatsen en die er op wacht om mensen te kwellen. Hij slaat meestal niet meteen toe, maar achtervolgt je soms jaren voordat hij besluit om je op brute wijze te vermoorden. Dat vermoorden doet hij mentaal ... Hij maakt je hartstikke gek zodra je hem ziet. Ben je nu bang?

Opblaasbare kostuums zijn op dit moment een ware rage, dankzij ons Opblaasbaar T-Rex kostuum dat overal op het internet te zien is. Daarom hebben wij voor nog een paar varianten gezorgd! Dit opblaasbare kostuum is geweldig voor halloween, carnaval of om het even welke gelegenheid. Vooral daar waar de elegante uitstraling van onze jongen, Slendy, echt goed tot zijn recht komt. Draag dit kostuum dus op de volgende bruiloft, op je eerste dag van je nieuwe baan en zelfs bij begrafenissen. Zorg ervoor dat je wat extra batterijen bij je hebt voor de ventilator, voor het geval dat. Batterijen zijn niet inbegrepen.

You are on the Dutch Website

IMPORTANT! You must choose the correct country or you will not be able to complete your order

Country not listed above? Don't worry, click here for the rest of the world.

×

You have no items in your shopping cart.

SizeInformation
Adult One Size 5' 4" to 6' 4"
165cm to 195cm
Kids One Size 3' 12" to 5' 3"
120cm to 155cm
6 - 12 Years
Toddler One Size 2' 6" to 3' 11"
80cm to 110cm
2 - 4Years

Important size information:

Costumes are designed and constructed to accommodate a wide variety of sizes If you are in doubt, order larger

×

LEVERING EN RETOURNEREN

 • 5-6 Werkdagen: 4,95 € - Gratis voor bestellingen van meer dan 100 €

  Bestellingen van maandag tot en met vrijdag voor 13:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag verzonden en bezorgd binnen 5-6 werkdagen.

 • 3-4 Werkdagen: 8,95 € - 4,95 € voor bestellingen van meer dan 30

  Bestellingen van maandag tot en met vrijdag voor 13:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag verzonden en bezorgd binnen 3-4 werkdagen.

 • 1-2 Werkdagen: 14,95 €

  Bestellingen van maandag tot en met vrijdag voor 13:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag verzonden en bezorgd binnen 1-2 werkdagen.

 • *Bestellingen worden enkel op werkdagen verzonden. Maandag t/m vrijdag.

  **De bestellingen die na 13:00 uur worden geplaatst en besteld zullen de volgende (werk)dag worden verwerkt.

Retouren: 100% tevreden of je geld terug

Meer informatie

×