Gigantisch opblaasbare babykostuum

€ 49,95
€ 49,95
Koop

10% korting op 5 of meer kostuums

Product Bevat: Morphsuit Only

Instructies voor het wassen: Alleen wassen op de hand

SKU MPEJ

LEVERING EN RETOURNEREN

  • Standaard levering:6,95 &euro 5 - 7 dagen
  • Express levering:14,95 &euro 2 - 3 dagen

Retouren: 100% tevreden of je geld terug

Meer informatie

Omschrijving

Misschien heb je wel eens gehoord van de macabere collega's van dit monster maar van dit monster zelf heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord. CreepyPasta is beroemd vanwege z'n enge verschijning en rondspoken, maar er is niemand die enger is dan Oogloze Jan. Hoe kan hij zonder ogen leven? Hoe kan hij je organen wegnemen zonder dat hij ze kan zien? Hij is in elk geval doodeng. Wanneer je van een eng Halloween kostuum houd, dan is onze oogloze Jan Morphsuit het Morphsuit voor jou.

Het Enge Pasta forum is een van onze favoriete plekken op het internet. Het is de nachtmerriebrandstof die wij hier bij MorphKostuums zo hard nodig hebben omdat het ons een eindeloze inspiratie geeft voor angstige kostuums! Wanneer je onze website hebt bekeken dan zul je hebben onze collectie Enge Pasta kostuums en floklorische verhalen kostuums wel hebben gezien. Wij hebben magere Hein, Sjef de moordenaar, Pietje de Dood en we hebben zelfs Zalgo. Het is dus niet meer dan normaal dat wij ook oogloze Jan aan deze collectie hebben toegevoegd!

,p>Dankzij dit Morphsuit zal je ieders aandacht trekken tijdens Halloween. Zelfs wanneer de feestgangers niet weten wie oogloze Jan is, dan zullen ze daar snel achter komen. We kunnen ons voorstellen dat je dit voor elke gelegenheid wilt dragen, zoals de verjaardag van een 83-jarige of bij de doop van een kind, maar wellicht zal niet iedereen daar even gelukkig mee zijn...

 Nog meer inspiratie nodig?

Customers also Bought

Zoals gezien op

  • BBC
  • Guardian
  • Wired
  • The Times

You have no items in your shopping cart.

SIZE GUIDE

Morphsuits do not fit the same as normal clothes! Please read our Sizing Guide to make sure you're hooked up with the right size!
If you are in ANY doubt go with the LARGER size - we promise it will fit better!
SizeInformation
M Height: 4'7" - 5'2" (138cm - 158cm)
Weight: under 9.5 Stone (under 62kgs)
L Height: 5'3" - 5'9" (159cm - 175cm)
Weight: under 11.5 Stone (under 73kgs)
XL Height: 5'10" - 6'1" (176cm - 185cm)
Weight: under 14 Stone (under 89kgs)
XXL Height: 6'2" - 6'9" (186cm - 206cm)
Weight: under 18 Stone (under 115kgs)
×