Spiderman komt er aan Morphsuit

Regular Price: € 64,95

Special Price € 35,99

Het spijt ons echt, maar dit product is niet meer verkrijgbaar. Klik hier om te winkelen voor soortgelijke geweldige kostuums

10% korting op 5 of meer kostuums

Product Bevat: Alleen Morphsuit

SKU MLSPH

Spiderman komt er aan Morphsuit

Customers also Bought

Omschrijving

Bij Marvel zijn ze eindelijk echt tevreden en het is bovendien een door Stark goedgekeurd pak. Zijn we nu in de zevende hemel? We kunnen nu dus ook eindelijk ons Spiderman Reunie Morphsuit vrijgeven ? Ja, we zijn dus weldegelijk in de zevende Marvel hemel!

We hebben tijdens de twee voorgaande filmversies van Spiderman, twee Harry Osbornes, twee Gwen Stacys en twee niet-helemaal-juiste Peter Parkers gewacht. Laten we het maar helemaal niet hebben over de hilarisch slechte Spider-Man 3 (OK, Tobey Maguire probeerde het), maar nu hebben we eindelijk de perfecte Peter Parker die we zo graag wilden hebben! Tom Holland is Spiderman. Hij is de ideale Peter Parker en heeft min of meer de juiste leeftijd om onze favoriete bijdehante nerd te spelen. Hij heeft ook het coolste pak ...

We liegen niet wanneer we zeggen dat Tony Stark een duidelijk talent heeft voor stijl en dit is duidelijk te zien aan het ontwerp van Spidey's nieuwe pak. We hebben dit ontwerp overgenomen voor ons Spiderman Morphsuit en we vinden dit veruit de beste versie!

Ons dubbel gestikte pak, gemaakt van een mix van materialen, zit gegarandeerd comfortabel en zorgt ervoor dat je er geweldig uitziet. Je kunt er bovendien gemakkelijk mee van gebouw naar gebouw zwieren. Hadden we eigenlijk al verteld dat ons Spider-Man Reunie Morphsuit officieel is erkend door Marvel? Dat is het dus en we geven ons daar zelf een schouderklopje voor!

You are on the Dutch Website

IMPORTANT! You must choose the correct country or you will not be able to complete your order

Country not listed above? Don't worry, click here for the rest of the world.

×

You have no items in your shopping cart.

SIZE GUIDE

Morphsuits do not fit the same as normal clothes! Please read our Sizing Guide to make sure you're hooked up with the right size!
If you are in ANY doubt go with the LARGER size - we promise it will fit better!
SizeInformation
M Height: 4'7" - 5'2" (138cm - 158cm)
Weight: under 9.5 Stone (under 62kgs)
L Height: 5'3" - 5'9" (159cm - 175cm)
Weight: under 11.5 Stone (under 73kgs)
XL Height: 5'10" - 6'1" (176cm - 185cm)
Weight: under 14 Stone (under 89kgs)
XXL Height: 6'2" - 6'9" (186cm - 206cm)
Weight: under 18 Stone (under 115kgs)
×

LEVERING EN RETOURNEREN

 • 5-6 Werkdagen: 4,95 € - Gratis voor bestellingen van meer dan 100 €

  Bestellingen van maandag tot en met vrijdag voor 13:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag verzonden en bezorgd binnen 5-6 werkdagen.

 • 3-4 Werkdagen: 8,95 € - 4,95 € voor bestellingen van meer dan 30

  Bestellingen van maandag tot en met vrijdag voor 13:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag verzonden en bezorgd binnen 3-4 werkdagen.

 • 1-2 Werkdagen: 14,95 €

  Bestellingen van maandag tot en met vrijdag voor 13:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag verzonden en bezorgd binnen 1-2 werkdagen.

 • *Bestellingen worden enkel op werkdagen verzonden. Maandag t/m vrijdag.

  **De bestellingen die na 13:00 uur worden geplaatst en besteld zullen de volgende (werk)dag worden verwerkt.

Retouren: 100% tevreden of je geld terug

Meer informatie

×