Opblaasbaar Pick Me Up™ Slenderman kostuum

Het spijt ons zeer, maar dit product is uitverkocht vanwege de enorme vraag en de voorraad zal voor Halloween niet opnieuw worden aangevuld. Klik hier om te winkelen voor soortgelijke geweldige kostuums

Regular Price: € 64,95

Special Price € 54,95

10% korting op 5 of meer kostuums

Product Bevat: De meeste van onze 'Draag op de rug' pakken hebben een maat die iedereen past. Heeft 4 AA batterijen nodig. 4 Batterijen zouden meer dan 4 uur mee moeten kunnen gaan. Batterijen zijn niet inbegrepen.

Instructies voor het wassen: Afvegen met een vochtige doek

SKU MCPISM

LEVERING EN RETOURNEREN

 • Standaard levering: 6,95 € 5 - 7 werkdagen
 • Express levering: 11,95 € 2 - 3 werkdagen
 • Express PLUS levering: 19,95 € 1 - 2 werkdagen

Retouren: 100% tevreden of je geld terug

Meer informatie

Omschrijving

Hij heeft geen ogen, maar is altijd aan het kijken. Hij heeft geen gezicht, armen die langer kunnen worden, hij is belachelijk lang en gewoonweg vreselijk griezelig. Ons Opblaasbaar Slenderman Pick Me Up™ Kostuum geeft je het gevoel alsof hij je ergens mee naartoe neemt om je vervolgens om te brengen. Op brute wijze.

Slenderman is een verhaal dat werd gepubliceerd op het CreepyPastas forum in 2009 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest bekende broodje aap verhalen op het internet. Het is behoorlijk angstaanjagend: De man zonder gezicht, met van die rare, vanzelf langer wordende armen, die schuilt in bossen en rondsluipt op verlaten plaatsen, wachtend op voorbijgangers om ze vervolgens te kwellen. Hij slaat meestal niet meteen toe. Soms achtervolgt hij je jaren aan het stuk voordat hij besluit om je op brute wijze te vermoorden. Dat doet hij dan mentaal ... hij maakt je gek zodra je één blik op hem werpt. Ben je al bang? Kun je maar beter zijn!

Wij van MorphCostumes houden van rare kostuums die de meeste mensen nog niet eerder hebben gezien. Door een combinatie te maken van onze internethit, het Opblaasbaar T-Rex Kostuum, en onze rijzende ster, het Piggyback Kostuum, hebben wij nu dus een nieuwe serie opblaasbare kostuums beschikbaar: het Pick Me Up™ Kostuum assortiment

< p> Hoe werkt het: Je stapt in het kostuum en zet de ventilator aan. Binnen een minuut, boem!, is je kostuum opgeblazen en kun je in jouw Opblaasbaar Slenderman Pick Me Up™ Kostuum op pad! Zorg ervoor dat je wat extra batterijen voor de ventilator bij je hebt. Gewoon voor het geval dat. Het kostuum komt namelijk exclusief batterijen. Sorry!

 Nog meer inspiratie nodig?

Customers also Bought

 • Slanke Heren Kostuum Morphsuit

  Slanke Heren Kostuum Morphsuit

  Regular Price: € 49,95

  Special Price € 29,95

 • Zwart Morphsuit

  Zwart Morphsuit

  € 34,95
 • Wit Morphsuit

  Wit Morphsuit

  € 34,95
 • Licht op zwart MegaMorph

  Licht op zwart MegaMorph

  Regular Price: € 44,95

  Special Price € 34,95

Zoals gezien op

 • BBC
 • Guardian
 • Wired
 • The Times

You have no items in your shopping cart.

Size Information
Adult One Size 5' 4" to 6' 4"
165cm to 195cm
Kids One Size 3' 12" to 5' 3"
120cm to 155cm
6 - 12 Years
Toddler One Size 2' 6" to 3' 11"
80cm to 110cm
2 - 4Years

Important size information:

Costumes are designed and constructed to accommodate a wide variety of sizes If you are in doubt, order larger
×