Retourneren

Morphsuits staan gelijk aan kwaliteit.  Wij hebben veel tijd besteed aan het ontwerp en de ontwikkeling van Morphsuits, zodat de kwaliteit voldoet aan u hoge eisen. Vandaar hopen wij dat u deze pagina niet hoeft te lezen.

Kan ik mijn Morphsuit terugsturen?
In het zeer onwaarschijnlijke geval dat u niet 100% tevreden bent met uw Morphsuit, dan kunt u het ongebruikt (we beseffen dat u het moet passen) en ongewassen binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige vergoeding of voor een ander pak.

Wilt u uw pak ruilen om welke reden dan ook en het is niet gebruikt dan kunt u hem terug sturen naar het volgende adres met een briefje met de volgende details.

  • Naam:
  • Order Nummer:
  • Reden van Retour: Defect / Laat / Past niet etc
  • Actie nodig: Vervanging (vergeet u maat niet te vermelden) of Vergoeding

MorphCostumes
Nicolaas Sichmansstraat 56
5521TM
Eersel
Nederland

Belangrijk: Kies u ervoor om uw kostuum terug te sturen, bewaar dan altijd het bonnetje van het postkantoor. Met of zonder track en trace. Helaas raakt er wel eens iets verloren bij de post en komt het niet bij ons binnen. We hebben dit bonnetje dan nodig om het bedrag van uw bestelling te crediteren. Let op: zonder bonnetje geen terug betaling.

Alle retouren worden erkend per e-mail en terugbetalingen zullen worden verrekend via de oorspronkelijke betaalmethode.  Voor de hand liggende redenen waarom wij niet tot restitutie van items over zullen gaan: gedragen, gewassen of bevuilde Morphsuits.

Bezorging

Morphsuits zijn de beste (dat vinden wij althans) dus wij gebruiken de beste bedrijven om onze Morphsuits bij jou te bezorgen. Wij gebruiken ook verschillende opties zoals 'Express' (tegen extra kosten), tot 'Standaard verzending' deze is iets trager.  Bezorgings methodes verschillen per land, wees er dus zeker van dat je op de goede site bestelt. Delivery options.

Orderverzending

Als u bestelt voor 1pm GMT uw order dezelfde dag nog verzonden.  Als u bestelt na 1pm GMT hij de eerstvolgende werkdag verzonden.

Wij hebben magazijnen in Engeland, Amerika, Canada en Australië. Uw order wordt verzonden uit het magazijn dat zich het dichts bij u bevindt.

Houd er rekening mee dat wij niet bezorgen in het weekend.

Verzending te laat

Als uw Morphsuit te laat aankomt voor uw evenement dan kunt u deze zonder problemen terugsturen met de instructies die hierboven staan.  Als Morphsuits of onze koeriers een fout maken dan vergoeden wij de kosten van de Morphsuit en de verzending. Er zijn enkele redenen waarin zowel Morphsuits als ook de koeriers niet de schuld hebben, als voorbeeld, u een verkeerde verzendmethode heeft gekozen, of als u niet thuis was tijdens de bezorging.  In zulke zaken zijn de kosten voor het terugsturen naar de verzender voor u.  Dit bedrag wordt afgetrokken van de vergoeding.

Retour verzendkosten

Houd er rekening mee dat we niet de verzendkosten vergoeden van geretourneerde artikelen, tenzij het ​​artikel is beschadigd, defect of er een fout is gemaakt vanuit onze kant.  Dit beperkt niet uw wettelijke rechten om defecte goederen terug te keren.

Contact

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

You have no items in your shopping cart.